a
Urmăreşte-ne pe
Image Alt

LIVRARE, PLĂȚI ȘI RETUR

LIVRARE

Articolele comandate în România pot fi livrate doar persoanelor cu vârsta de cel puţin 18 ani, care nu se află sub tutelă şi care au o adresă de domiciliu sau altă adresă în România.

Costul de livrare este de 20 lei.
Livrarea este GRATUITĂ pentru comenzile cu valoare mai mare de 150 lei.

PLATĂ

Momentan este disponibilă doar opțiunea plății ramburs în momentul primirii comenzii. Plata trebuie efectuată reprezentantului serviciului de curierat. 

POLITICA DE RETUR

Aveți întotdeauna dreptul de a returna produsele cumpărate, în ambalajul original, cu toate accesoriile și etichetele și fără nici o urmă de folosire, deteriorare sau uzură, în termen de 14 de zile. Perioada de returnare a comenzii începe din ziua livrării ultimului produs al comenzii.

Pași pentru retur:

    1. Contactează-ne prin notificare scrisă pe adresa de mail contact@babydo.ro, menționând codul și denumirea produsului pe care dorești să îl returnezi și motivul returului, împreună cu numele, prenumele, adresa comenzii și datele bancare pentru restituirea banilor (nume prenume titular, cont IBAN).
    2. Produsul trebuie returnat în ambalajul original și împachetat într-o coală, folie de plastic sau pungă.

Vă punem la dispoziție două modalități de expediere a coletului :

  • – Ne puteți solicita să trimitem noi curierul pentru ridicarea coletului. Taxa de expediere va fi scăzută din suma totală care trebuie returnată.
  • – Puteți alege o alta firmă de curierat suportând costul transportului (achitând taxa de expediere colet).
  • – Va trebui să expediați coletul către destinatar SC DOOR TO DOOR STORES SRL, la adresa str. Slt. Gavrilov Corneliu nr.304, mun. Tulcea, jud. Tulcea.

Nu se acceptă returul prin Poșta Română.

Banii sunt restituiți în baza contului bancar furnizat, în termen de 3-14 zile lucrătoare de la primirea coletului în sediu.

Ai întrebări? Contactează-ne: